+603-6145 1188

Videos / Testimonials

What Our Customers Say

i-LEARN Ace menyediakan penerangan terhadap soalan yang kita buat seperti subjek Fizik, Biologi, Kimia, Matematik dan sebagainya. Hal ini memang dapat membantu saya untuk memahami teori sesuatu topik dengan baik.

i-LEARN Ace juga merupakan wahana yang amat murah untuk murid membuat ulang kaji. Anda boleh menggunakan telefon bimbit dan log in kepada laman sesawang i-LEARN Ace pada masa lapang. Dengan ini, ianya mampu mengelakkan diri daripada membuang masa dalam aktiviti yang kurang berfaedah. Marilah kawan-kawan untuk menggunakan i-Learn ACE bagi meningkatkan tahap akademik kita.

– TEO KEN HOE
Candidates of SPM 2021 - 10 As

I am grateful that I have i-LEARN Ace throughout my preparation for my SPM 2021 examination as it made my studies easier and more efficient especially during the time of PdPR. i-LEARN Ace has provided me notes and exercises throughout the lockdown season and it helps me stay safe at home. With the help of i-LEARN Ace, I am happy that I am able to have a high achievement for my SPM exam.

The way it presents knowledge points are interesting which makes studies not be so boring. With only RM1.05 spent per day, students are able to have reference information, exercises, and exam papers for all kinds of subjects.

– IVAN CHAI YI XIAN
Candidates of SPM 2021 - 10 As

i-LEARN Ace telah membantu saya dalam memahami topik-topik subjek saya dengan adanya fungsi seperti latihan objektif serta subjektif, nota-nota, modul peperiksaan dan lain-lain. Saya sangat bersyukur kerana memilih i-LEARN Ace sebagai rakan akademik saya.

Saya mencadangkan pelajar lain untuk menggunakan i-LEARN Ace kerana i-LEARN Ace adalah bersifat atas talian di mana murid-murid boleh mengakseskannya pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Hal ini bukan sahaja lebih mudah untuk kegunaan pelajar, tetapi i-LEARN Ace juga dapat menjimatkan masa penggunanya.

– LIEW JUN YANG
Candidates of SPM 2021 - 10 As

Saya berasa amat bersyukur kerana memiliki i-LEARN Ace yang mampu membantu saya untuk mengukuhkan pemahaman terhadap subjek-subjek tertentu. Saya juga tidak perlu membawa buku buku rujukan yang tebal sebagai rujukan ketika membuat ulangkaji kerana nota-nota yang disediakan adalah lengkap dan ringkas untuk saya fahami.

Sebagai pelajar tahun pertama KSSM, i-LEARN Ace amat sesuai dijadikan sebagai bahan bantu pembelajaran bagi pelajar-pelajar kerana latihan yang lengkap telah tersedia di dalam satu aplikasi sahaja. Maka memiliki akaun i-LEARN Ace merupakan pelaburan yang bijak.

– NURUL AINA BINTI RAZALI
Candidates of SPM 2021 - 10 As

i-LEARN Ace ini menawarkan pelbagai soalan dan nota-nota ringkas yang memudahkan pembelajaran saya. Dengan adanya scoreboard yang menampilkan kedudukan ranking pengguna i-LEARN Ace, menambah lagi semangat saya untuk bersaing demi mendapatkan lebih banyak markah dengan sering melakukan latihan yang telah disediakan.

Saya amat mencadangkan pelajar lain menggunakan i-LEARN Ace ini kerana nota-nota yang di bekalkan amatlah produktif dan berguna, dalam erti kata lain ringkas dan padat. Percayalah belum cuba belum tahu, ambillah langkah awal demi kejayaan masa hadapan!

– ABDULLAH AZAM BIN MOHAMED SYAHRANI
Candidates of SPM 2021 - 9 As

i-LEARN Ace menyediakan info-info tambahan bagi setiap bab dalam setiap subjek yang menolong saya ketika menjawab soalan-soalan KBAT. Contoh bentuk-bentuk soalan dan jawapan malah bagi ujian bertutur dan mendengar turut diberikan panduan awal yang membuatkan saya bersedia satu langkah ke hadapan berbanding murid yang lain.

i-LEARN Ace banyak memudahkan murid untuk mengulangkaji dan memantapkan pemahaman tentang sesuatu bab. Hanya dengan mendaftar masuk ke akaun dan murid-murid boleh mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan di i-LEARN Ace. Oleh yang demikian, proses pembelajaran murid-murid di dalam kelas akan bertambah baik dan penggunaan masa untuk pembelajaran akan lebih efisien.

– NIK MUHAMMAD AL-FATIH BIN NIK SYAHRIMAN
Candidates of SPM 2021 - 9 As

Sistem i-LEARN Ace sangat mesra pengguna, saya boleh belajar dalam persekitaran atas talian yang kondusif serta mirip pengalaman sekolah. Selain itu, saya juga amat bersyukur kerana i-LEARN Ace membantu saya berjinak-jinak terhadap peralihan silibus pendidikan daripada KBSM kepada KSSM.

Saya amat mencadangkan pelajar lain menggunakan i-LEARN Ace untuk pembelajaran mereka kerana aplikasi tersebut lebih berbaloi daripada buku latihan ataupun buku rujukan fizikal yang dijual di kedai.  Kesimpulannya, saya memang percaya bahawa aplikasi seperti i-LEARN Ace merupakan tulang belakang kepada sistem pendidikan Malaysia pada masa depan.

– NGU KHANG WEI
Candidates of SPM 2021 - 9 As

i-LEARN Ace bukan sahaja menyediakan nota malahan turut memberi akses kepada soalan-soalan dan tunjuk ajar guru melalui video secara percuma. Saya hanya perlu melayari i-LEARN Ace dan segalanya dapat diakses di hujung jari. Terima kasih i-LEARN Ace ! Kejayaan 9A+ saya tidak mungkin dicapai jika i-LEARN Ace tidak menjadi sahabat pembelajaran saya!

Tiga perkataan untuk menyifatkan i-LEARN Ace, sudah tentu ia PANTAS, MUDAH dan PADAT. Dengan adanya i-LEARN Ace, setiap pelajar boleh mengakses beribu-ribu nota, soalan dan video. Sebagai pengguna i-LEARN Ace sejak saya di Tingkatan 2 lagi, saya berani mengatakan bahawa i-LEARN Ace sangat berbaloi dengan harganya.

– AFRINA ASMA' ALHANNAH BINTI AZHAN
Candidates of SPM 2021 - 9 As

i-LEARN Ace telah banyak membantu saya memahami dengan lebih lanjut dan mengulang kaji pelajaran dengan mudah sesuai dengan keadaan pada masa kini. Di samping itu, laman sesawang ini juga menjimatkan masa saya untuk belajar.

Aplikasi i-LEARN Ace menggalakkan pelajar untuk membuat banyak latihan kerana meletak ‘ranking’ bagi setiap pelajar pada setiap bulan. Oleh itu, pelajar akan berasa teruja untuk menaikkan ‘ranking’ mereka. Selain itu, i-LEARN Ace juga dapat menganalisis semua penilaian yang telah dilakukan, maka pelajar dapat melihat perubahan dalam prestasi mereka.

– NUHAA JAMILAH BINTI SARONI
Candidates of SPM 2021 - 9 As

i-LEARN Ace boleh dikatakan sebagai all-in-one learning platform kerana padat dengan pelbagai kegunaan serta ciri menarik dalam satu platform yang boleh diakses dengan mudah. Sebagai contoh, nota, latihan objektif dan subjektif, video pembelajaran, kertas model SPM serta ciri-ciri yang lain adalah amat lengkap, efektif dan interaktif.

Platform ini menyediakan nota dan video pembelajaran yang menarik dan mudah difahami. Terdapat juga sistem ganjaran dan permainan video di i-LEARN Ace yang menjadikan proses pembelajaran lebih menyeronokkan serta menjadikan pelajar tidak stres semasa mengulangkaji pelajaran! Terima kasih i-LEARN Ace!

– MOHAMAD ADAM BIN ABD GHAFFAR
Candidates of SPM 2021 - 9 As

i-LEARN Ace mempunyai aplikasi yang boleh digunakan secara offline ianya sangat membantu apabila saya tidak mempunyai internet. Bukan sahaja itu i-LEARN Ace juga mempunyai set soalan yang berbeza tahap kesukaran untuk menguji tahap kecerdasan saya dalam mata pelajaran tertentu.

Saya sangat mencadangkan para pelajar menggunakan i-LEARN Ace kerana i-LEARN dilengkapi dengan nota rujukan yang padat dari Tingkatan 4 dan 5 serta mudah difahami oleh para pelajar. Saya sangat menggalakkan para pelajar menggunakan khidmat i-LEARN Ace kerana ianya sangat berbaloi dan anda tidak akan menyesal di kemudian hari.

 

– FILZAH AINAA BT AJMAN
Candidates of SPM 2021 - 8 As

i-LEARN Ace membantu saya dalam mengulangkaji topic-topic yang saya lemah seperti Add Maths , Prinsip Perakaunan & Matematik. Saya banyak membaca nota-nota ringkas yang mudah faham & sangat menarik serta kreatif. Jutaan terima kasih kepada pihak yang telah mencipta apps ini! Sungguh jasa kalian tidak mampu dibalas!

Sejujurnya, saya amat menyarankan agar memanfaatkan peluang yang ada untuk mendaftar & menggunakan apps ini kerana ianya sangat-sangat membantu & bermanfaat. Nota-nota yang terdapat dalam apps ini mudah difahami.

 

– NUR SADIQAH BINTI SARIPUDIN
Candidates of SPM 2021 - 7 As

Saya bermula menggunakan Nota i-LEARN Ace yang ringkas dan padat selepas letih membaca buku teks yang panjang dan kurang efisien. Dengan nota i-LEARN Ace, saya dapat menghafal topik dengan ringkas dan menjadi lebih jelas dan terperinci.

Sebelum peperiksaan, saya amat cadangkan anda menonton video-video pengajaran oleh pakar-pakar di i-LEARN Ace kerana ianya tidak bosan dan tidak mudah menjadi letih disamping dapat meningkatkan penghafalan.

Inilah rahsia kejayaan saya, mintalah secret recipe daripada i-LEARN Ace sekarang!

– SEW SHU EN
Candidates of SPM 2020 - 12 As
i-LEARN Ace merupakan satu aplikasi pembelajaran yang dapat membantu pelajar untuk mengulangkaji pelajaran secara efektif dan menyeronokkan. Aplikasi ini sangat sesuai untuk dijadikan bahan bantu pelajar kerana lengkap dengan pelbagai aktiviti dan nota rujukan. ​ Di samping itu, di dalam aplikasi ini juga mempunyai kuiz dan latihan untuk meningkatkan lagi kefahaman saya. i-LEARN Ace juga mempunyai rekod penilaian supaya saya dapat tahu peningkatan pembelajaran saya dari semasa ke semasa. Saya sangat seronok menggunakan aplikasi i-LEARN Ace ini kerana terdapat banyak aktiviti serta video pembelajaran.
– AINUN MARDHIAH BINTI AZWAN
Candidates of SPM 2020 - 12 As
Saya mendapat 11 A dalam peperiksaan SPM yang lalu dengan bantuan i-LEARN Ace. i-LEARN Ace mengandungi nota bagi semua subjek mengikut sukatan pelajaran terkini yang boleh diakses pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja! Satu perkara yang saya amat suka mengenai i-LEARN Ace ialah saya dapat menambah nota ringkas dan klip video dalam bentuk nota melekat di sebelah nota saya. Hal ini penting kerana dapat membantu saya mengulang kaji pada masa yang akan datang. ​ Selain itu, saya sentiasa melaksanakan “imbas aktif”. Selepas belajar, saya akan mencipta peta minda dan latihan objektif dan subjektif mengikut taraf saya dalam i-LEARN Ace untuk memastikan bahawa saya memahami topik tersebut.
– Sylvia Chung Yan Shan
Candidates of SPM 2020 - 11 As
When I first encountered i-LEARN Ace, I was surprised as to how user-friendly it was. The learning platform was easily accessible, online and offline, with the Mobile i-LEARN Ace Application. This made studying more convenient for a student with connection problems, like me. ​ Not only that, there were also simple and straightforward notes available for multiple topics, making it easier for me to pinpoint topics which required more attention. All I needed to do three days before an exam was to use the Mind Map/I-Think notes on i-LEARN Ace, and just like the name, I aced my exams!
– Lim Huey Qi
Candidates of SPM 2020 - 11 As
Saya menggunakan nota i-LEARN Ace untuk berbincang dengan rakan-rakan terutamanya dalam subjek-subjek kritikal seperti Biologi. Nota padat dan infografik menarik yang disediakan mudah difahami dan memudahkan sesi perkongsian dan perbincangan berkumpulan saya selaras dengan rintangan PDPR. Saya dapat berbincang dengan rakan-rakan, membuat latihan bersama-sama melalui Google Meet sambil bertukar-tukar pendapat. Latihan KBAT yang disediakan juga dapat menambahkan tahap pemahaman kami. Terima kasih i-LEARN Ace.
– Muhammad Huzaifah bin Norhisham
Candidates of SPM 2020 - 11 As
Platform ini mengandungi bahan pembelajaran abad ke-21 yang amat menarik seperti nota berwarna-warni, dapat highlight fakta penting, membuat peta minda sendiri dan mencari kamus. Latihan yang dibuat boleh terus disemak dan amat menjimatkan masa. Apabila menjawab soalan dengan cemerlang, kita akan diberi gred dan bintang. Ini menjadi motivasi kepada saya untuk membuat lebih banyak latihan. Kita juga dapat lihat keputusan rakan lain seterusnya menjadi motivasi untuk belajar lebih lagi.
– Loo Car Men
Candidates of SPM 2020 - 11 As
i-LEARN Ace provides all chapters in the syllabus, not to mention the notes are so detailed and easy to comprehend. Besides, i-LEARN Ace even provides exercises for the students to consolidate their understanding towards the subject. The fact that I can access i-LEARN Ace even when I’m outside of my home makes me love i-LEARN Ace even more. While others are struggling looking for reliable notes, I feel so secured when I know i-LEARN Ace got my back. I love i-LEARN Ace !
– ANG DE JIE
Candidates of SPM 2020 - 10 As
Saya mengetahui i-LEARN Ace daripada saudara mara saya sebelum menduduki peperiksaan SPM 2020. i-LEARN Ace mengandungi semua mata pelajaran Form 5. Nota bagi setiap mata pelajaran jelas, mudah difahami dan mempunyai banyak maklumat. Selain itu, latihan tersedia mengikut format SPM membolehkan saya mengukuhkan ilmu pengetahuan dan kemahiran saya. Tamsilnya, Bahasa Melayu merupakan subjek terlemah saya kerana saya lemah dengan kosa kata dan tatabahasa. Selepas saya membaca nota dan membuat latihan di i-LEARN Ace, saya mampu menambah kosa kata dan menguatkan tatabahasa serta pemahaman saya. Saya amat bersyukur dan ingin mengucapkan terima kasih kepada i-LEARN Ace.
– Lim Yu Fang
Candidates of SPM 2020 - 10 As
Assalamualaikum, saya ingin berkongsi pengalaman saya menggunakan sebuah website pendidikan, iaitu i-LEARN Ace yang berfungsi sebagai bahan bantuan pembelajaran elektronik kepada para pelajar. ​ Dengan i-LEARN Ace, saya hanya perlukan telefon bimbit untuk mengulang kaji dimana sahaja saya berada. Selain itu, sistem nota, latihan dan pelbagai komponen lain yang dilengkapkan di dalam i-LEARN Ace sangat membantu kerana notanya yang teratur mengikut silibus, peta minda serta gambar-gambar grafik yang menarik telah digunakan menambahkan lagi kefahaman saya. Terima kasih i-LEARN Ace!
– KHAIRUNNAWAL BINTI ABD RAMLI
Candidates of SPM 2020 - 10 As 2 Bs
Selepas penggunaan portal i-LEARN Ace, pembelajaran saya jadi lebih tersusun kerana nota-nota lengkap dan padat untuk setiap tajuk dan topik sudah tersedia. Penggunaan peta i-Think dan juga video pembelajaran juga banyak membantu saya untuk ulang kaji pelajaran. Latihan yang disediakan juga mengikut aras menyebabkan saya dapat uji tahap kefahaman saya terhadap sesuatu topik.​ Sebagai konklusi, i-LEARN Ace banyak membantu saya untuk belajar dengan baik sepanjang pembelajaran atas talian ini dan membantu saya terus bersemangat untuk belajar!
– QADRINA ALEANA BINTI SAARI
Candidates of SPM 2020 - 10 As 1 B
VANESSA JING TAING
“i-LEARN Ace Motivasiku“​ Sebagai antara calon SPM kohort 2020, tangguhan berturut-turut telah menjejaskan semangat belajar saya pada suatu ketika. Pengenalan i-LEARN Ace oleh guru saya boleh dikatakan sebagai insiden yang sangat bertuah. Pembelajaran melalui aplikasi ini amat fleksibel, saya dapat memilih bilangan, topik, dan tahap kesukaran soalan. ​ Soalan i-LEARN Ace adalah dalam format terkini, serta meliputi aras rendah hingga tinggi. Jawapan dan contoh karangan yang matang turut disediakan. Tiada lagi tekanan semasa menghadapi kertas soalan sebenar selepas menjalankan latih tubi dengan i-LEARN Ace. Sempurna lagi percuma, i-LEARN Ace memang teman terbaik saya dalam meraih kejayaan!
– VANESSA JING TAING
Candidates of SPM 2020 - 10 As

I like i-LEARN Ace as I can have access to various notes and assessments from different subjects in just a few clicks rather than carrying a few books along with me. The assessments which include practices and also test papers have helped me to have gain sufficient and better preparation for PT3. It gives me a lot of exposure to the type of questions that will be tested and better equips me face challenging questions in all exams including PT3. I have better academic performances and score A’s after using i-LEARN Ace. Thank you i-LEARN Ace.

– Low Kai Yi
Candidates of PT3 2019 – 7A 2B

This handsome 15-year-old boy, separated from his parents since young. Without much supervision, he lived alone with his grandfather, who is nearly 85. Three years ago I heard from his aunt that his school grades could not keep up and he was about to cease school. The aunt gave him an iLA card. One year later, I heard that he asked his aunt to send him another iLA card … This morning, I was surprised to received a message from his aunt, this little boy got straight A’s in PT3…

– Lim Yi Nuo
Candidates of PT3 2019 – 9A

i-LEARN Ace’s comprehensive and detailed notes allow me to memorize information and do revision before exams. The quick test, practices and pentaksiransekolah are sufficient for me to prepare and deal with exams. It has improved my techniques in answering questions. i-LEARN Ace has really helped me a lot in my studies. Thank you i-LEARN Ace for providing me a perfect tool to study and learn.

– Pang Gui Rou
Candidates of PT3 2019 – 8A 1C

Hi, I am Hong Yong Jian. I start using i-LEARN Ace since Form 2. I get straight As in PT3, I like i-LEARN Ace notes because it is short and simple, it allows me to memorise in an easier way. The graphics are great as well. i-LEARN Ace has provided me a variety of questions for me to practice. The questions helped me to have better understanding of the topics.

– Hong Yong Jian
Candidates of PT3 2019 – 9A

“Master what topic you dislike the most, beacuse that topic will likely to appear in exam. I-LEARN Ace helps me to overcome it easily”

– AIMAN AMIRAH BINTI AHMAD ZUBAIDI
SMK SAUJANA IMPIAN

The notes provided are useful and informative. Besides, I am exposed to different kinds of challenging and higher-order-thinking questions in i-LEARN Ace. This has allowed me to gain more confidence when facing these difficult questions. My parents and I are very happy that my results showed great improvements. Thank you i-LEARN Ace for being such an amazing platform for learning and studying.

– Heng Zi Xiang
Candidates of PT3 2019 – 5A 4B

I started to use i-LEARN Ace since January, I like it very much. Their notes and assessments, in which every chapter always well-organized; it also helps me to do revision efficiently before PT3. Studies can be very tough and boring, but using i-LEARN Ace is easy, fun and interesting; it has increased my interest in learning and studying. My parents and I are glad and proud to see that my results have shown great improvement.

– Rachel Wong
Candidates of PT3 2019 – 6A 2B 1C

Sebelum ini, keputusan peperiksaan saya tak pernah dapat A. Tetapi selepas menggunakan i-LEARN Ace. Saya merasakan ia banyak membantu saya dalam segi nota dan latihan intensif yang disediakan. Sejak i-LEARN Ace sudah disediakan di mobile. Saya tiada had untuk menggunakannya walaupun di mana-mana sahaja saya berada. i-LEARN Ace memang membolehkan saya untuk belajar tanpa had dan tiada alas an untuk tiada masa belajar. Nota-nota komprehensif dan padat membolehkan saya mengingati setiap informasi dengan tepat. Latihan yang disediakan mempunyai soalan-soalan yang mencabar dan seronok dilakukan. Dengan bank soalan yang begitu besar, saya boleh sentiasa membuat latihan tanpa bosan.

 

– Abdul Arif Hafizuddin bin Abdul Razak
Calon PT3 2019 – 5A 1B 2C 1D

i-LEARN Ace helps a lot in my studies, especially with a lot of exercises based on PT3 syllabus. When I found I was not doing well for some topics, I can improve by searching for the exercises of that particular topic and complete it, the process is easy and time-saving. In addition, my parents and teachers can also view and know my progress and performance, so that they are able to guide me better in my studies. i-LEARN Ace is very convenient and user-friendly, my studies has become more efficient and effective.

– Lim Fanny
Candidates of PT3 2019 – 5A 3B 1C

Saya mula menggunakan i-LEARN Ace dari bulan Mac lagi.Selepas menggunakan i-LEARN Ace, saya lebih mudah memahami dan mempelajari subjek yang selama ini saya rasa amat susah untuk difahami. Keputusan peperiksaan penggal dan ujian yang saya dapat amat menakjubkan! Saya berasa amat gembira. Setelah menggunakan i-LEARN Ace, saya dapat menjawab kuiz-kuiz yang disediakan dan juga boleh melihat nota-nota yang telah disediakan. Dan kerana i-LEARN Ace ini juga, saya Berjaya memperoleh 6A di dalam peperiksan UPSR. Saya harap saya boleh menggunakan i-LEARN Ace lagi.

– Muhammad Hakimi Irfan bin Sharizan
Calon UPSR 2019, 6A

我是来自砂劳越古晋的刘依柔。我在 2019 年四月认识了i-LEARN Ace 这个学习平台。自从用了i-LEARN Ace, 我就不用天天去补习了, 而且我也还有很多时间写作业。我的父母也不用担心我有没有复习功课,因她随时都可以了解到我的学习进度。我很喜欢i-LEARN Ace 里的练习编排,让我可以自由选择也元来复习,而且它超强的学习表现分析报告也让我准确的知道自己的弱点,再加强复习弱的单元。所谓有付出就有收获,i-LEARN Ace 真的帮助我在 UPSR 获得了7A1B 的佳绩。我没有辜负父母的期望,感恩我的父母让我遇上了i-LEARN Ace.

– Kelly Lau Yee Rou
Candidates of UPSR 2019, 7A 1B

Dengan i-LEARN Ace, saya boleh belajar pada bila-bila masa sahaja. Dalam kereta sebelum sampai sekolah dan sebelum tidur. Keistimewaani-LEARN Ace ialah saya dapat menjawab secara online dan offline, iaitu tanpa sambungan internet. i-LEARN Ace menyediakan soalan yang terkini dan KBAT serta nota yang mudah difahami. Saya suka i-LEARN Ace kerana saya boleh bersaing secara sihat dengan semua pelajar yang melanggan i-LEARN Ace dan dapat menaikkan semangat pembelajaran saya. Dengan i-LEARN Ace, saya mendapati 6A dalam UPSR 2019!

– Muhammad Faiz bin Muhammad Fikri
Calon UPSR 2019, 6A

大家好!我是来自砂拉越古晋的许玉蓁。2017 年 7 月,在舅妈的介绍下我认识了i-LEARN Ace,开启了我的i-LEARN Ace 之旅。我时常使用i-LEARN Ace 的重点笔记来复习老师在课堂上教的单元,使我对每一个单元的内容都有深刻的印象。每次完成练习,赚取钱币后也不忘娱乐,我会和好友们互动挑战i-LEARN Ace 里的游戏、布置虚拟游戏世界里的房间等等。i-LEARN Ace 让我在玩乐之余又可以轻轻松松获得优秀的成绩。感谢舅妈的介绍与父母购买i-LEARN Ace 系统给我。i-LEARN Ace, 你将会是我的学习生涯中不可或缺的良伴。谢谢i-LEARN Ace!

– Jeanette Kho Yu Zhen
Candidates of UPSR 2019, 6A 2B

Hai, saya Rosnita dari Putrajaya. Anak ketiga saya, Muhammad Anas Rafiq dari tahun 2017 memperolehi paling banyak hanyalah 3A dalam peperiksaannya untuk mata pelajaran UPSR dan pernah mendapat C dan D dalam beberapa peperiksaan untuk subjek-subjek tersebut.

Semenjak 2017 saya telah melanggan i-LEARN Ace untuk Anas.

Alhamdulillah, berkat usaha yang berterusan, dengan latihan dan nota yang ada dalam i-LEARN Ace, keputusan peperiksaan Berjaya dia perolehi 5A 1B. Dia juga tidak lupa untuk membuat peta minda dalam modul i-LEARN Ace tersebut.

Yang bagusnya i-LEARN Ace memudahkan saya memantau perkembangan prestasi anak saya, memantau latihan anak saya, meskipun saya berada di kejauhan.

Syukur Alhamdulillah. Sebagai seorang ibu, saya sangat gembira dengan peningkatan yang Anas tunjukkan dalam pembelajaran. Terima kasih i-LEARN Ace

– Muhammad Anas Rafiq bin Ahmad
Calon UPSR 2019, 5A 1B

I started using I-Learn Ace in March 2019. At the beginning, I was weak in Mathematics and failed oftenly. Ever since I’ve started using i-LEARN Ace, my grade in the sixth subject has improved. There, I was also able to find and answer a few types of topics in the subject that I weak. I can also can build some i-THINK map. Sasbadi also provided educational games that is really fun and can help to train my mind. Thanks to i-LEARN Ace, I achieved 6A’s in UPSR!

– Kamila binti Mohd Rodhi
Candidates UPSR 2019, 6A

Assalamualaikum i’m Rafi from SK Kota Warisan. I want to share with you all my secret on scoring high marks for UPSR. Besides extra classes that was organised by school I didn’t go to any tuition. I just used I-LEARN Ace to learn and study. I like it because it provides notes and various questions that requires high level thinking. I highly recommend this digital learning platform to primary and secondary students. I’m happy that I achieved 6A’s in UPSR 2019. Thank you i-LEARN Ace!

– Muhamad Rafi Bin Hasan
Calon UPSR 2019, 6A

Saya telah mula menggunakan i-LEARN Ace sejak November 2018 semasa saya Tahun 5. Ibu telah melanggan iLEARN Ace untuk saya sebagai persediaan menghadapi UPSR 2019 pada tahun depan. Saya telah memulakan ulangkaji secara intensif, semua subjek untuk topic dan silibus Tahun 4 dan 5 pada cuti sekolah bulan Disember tersebut. Antara subjek yang saya lemah sebelum itu adalah Matematik dan Sains. Melalui system analisis prestasi yang terdapat dalam fungsi i-LEARN Ace, saya telah Berjaya meningkatkan prestasi kedua subjek tersebut daripada Gred C kepada Gred A.

i-LEARN Ace sangat membantu saya belajar secara konsisten setiaphari. Saya tidak perlu masa yang lama untuku langkaji kerana nota dan latihan yang disediakan lengkap dan mudah untuk difahami. Saya suka belajar dengan i-LEARN Ace kerana ianya sangat mudah, di samping menjimatkan kos kerana tidak perlu membeli buku rujukan dan latihan dan hanya belajar di rumah. Terima kasih i-LEARN Ace. I-LEARN Ace adalah pembelajaran digital terbaik!

– Nur Alifa Asmahani binti Padhil
Calon UPSR 2019, 4A 2B

大家好!我是来自砂拉越古晋的 Bryan Yeo。通过i-LEARN Ace,我开始变得有自信。这是因为只要我肯努力,i-LEARN Ace 的成绩榜单上就一定会有我的名字。为此,我感到十分骄傲。当然, i-LEARN Ace 也让我的成绩进步了不少,也因为我的努力,让我更加坚信没有什么是努力完成不了的事情。用了i-LEARN Ace 以后,我感觉信心倍增,这是我前所未有的感觉。有了信心以后,我才明白,原来我也可以做到,这也让我更加确定我以后一定会在学习的道路上继续使用i-LEARN Ace。

– Bryan Yeo Chin Kiat
Candidates of UPSR 2019, 1A 5B 2C

Saya mula menggunakan i-LEARN Ace dari bulan Ogos 2019. Saya dapati ianya sangat kondusif dan sesuai dengan cara pembelajaraan saya. Setelah melanggani-LEARN Ace, saya telah berhenti menghadiri kelas tuisyen. Ianya dapat meringankan beban ibu bapa saya kerana i-LEARN Ace sangat murah. Dengan harga RM350, saya dapat melanggan empat subjek teras setahun. Manakala dengan menghadiri kelas tuisyen, ayah saya terpaksa membayar RM250 sebulan. Dengan i-LEARN Ace, saya dapat menjimatkan masa saya. Saya tidak terburu-buru ke kelas tuisyen dan boleh belajar dengan mengikut kesesuaian masa saya. Saya amat menggemari fungsi-fungsi yang terdapat dalam i-LEARN Ace. I-LEARN Ace sangat membantu saya dalam mencapai keputusan UPSR saya. Di sini saya sertakan salinan keputusan UPSR 2019 saya.

– Qistina Lokman
Calon UPSR 2019, 4A 2B

我是卢敏颖,今年 14 岁。在 2019 年,我的小学是在十哩中华公学就读。2019 年 5 月份,我才开始真正使用i-LEARN Ace。但其实 2017年婆婆就已经买这个i-LEARN Ace系统给我了,但我并没有使用它。直到 2019 年 5 月份,家人一直鼓励我使用i-LEARN Ace, 而我也在使用短短的三个多月里,不但我的成绩进步了,而且我也对学习感到兴趣了。在还没有使用i-LEARN Ace之前,我的成绩是勉强及格,尤其是我的国语科是不及格的。但后来我开始很积极地使用i-LEARN Ace平台学习后, 我开始看到自己的成绩进步了。当 UPSR 成绩出后,我的成绩是 6 年来拿得最高分的一次。我越来越喜欢i-LEARN Ace这个学习系统。同时, 我也希望有用这个i-LEARN Ace系统的同学应该好好珍惜这个机会,努力学习。而且我也会去和其他同学一起分享这么好的一个学习系统平台。

– Lu Min Ying
Candidates of UPSR 2019, 1A 5B 2C